Niskanen vei normaalimatkojen cupin voiton

26.03.2023 14:11

Lahden kisa päätti maastohiihdon maailmancup-kauden.©AOP

Maastohiihto

Kerttu Niskanen hiihti Salpausselän 20 kilometrin perinteisen yhteislähtökisan viidenneksi. Vaikka Salppurilla ei tullut ykkössijaa, Niskanen voitti normaalimatkojen cupin ja kokonaiscupin kolmas. Niskanen juhli maalissa ja on kauteensa tyytyväinen.

”Distanssicupissa halusin olla kolmen joukossa. Tyytyväinen olen. Sekä kokonaiscupissa että distanssissa palkintopallille”, Niskanen kommentoi Ylelle.

Sunnuntain kisan voittoon hiihti Norjan Anne Kjersti Kalvå ajalla 51.04,3. Toinen oli Ruotsin Jonna Sundling +0,9 sekuntia jääneenä ja kolmas Saksan Katharina Hennig +1,1 voittajalle jääneenä.

Krista Pärmäkoski oli kilpailun kahdeksas 26,4 sekunnin erolla kärkeen. Anne Kyllönen 10:s, Johanna Matintalo 14:s ja Eveliina Piippo 17:s.