Haula teki Devilsin ainoan – Rantanen syötti yhden

28.03.2023 08:29

Erik Haula onnistui, mutta Devilsillä ei ollut paras ilta.©AOP

Erik Haula teki New Jersey Devilsin ainoan osuman ottelussa NY Islandersia vastaan. Haulan osuma tuli alivoimalla toisen erän alussa ja tasoitti ottelun 1–1:een. Maali oli Haulan kauden yhdeksäs. Devils hävisi ottelun vieraissa peräti 1–5. Devils kuitenkin varmisti jo viime lauantaina pudotuspelipaikkansa.

Colorado Avalanche voitti vieraissa Anaheim Ducksin maalein 5-1(2-1,2-0,1-0). Mikko Rantanen ei lähentynyt ottelussa maagista 50 maalin rajaansa, mutta syötti yhden. Rantanen auttoi Nathan MacKinnonia 2–1-kavennuksessa ensimmäisen erän lopulla. MacKinnon, 27, pelasi ottelussa jo 700:nnen NHL-matsinsa. Muut Coloradon maalit tekivät Bowen Byram 1–1, puolustaja Jack Johnson kauden esimmäisellään 3–1,Valeri Nichushkin 4–1 ja Samuel Girard kolmannen erän ainoassa maalissa 5-1. Anaheimille osui Derek Grant 1–0, ensimmäisen erän puolivälissä.

Montreal Canadiensin Jesse Ylönen keräsi syöttöpisteen Brendan Gallagherin 3–3-tasoitusmaalista ottelussa Buffalo Sabresia vastaan. Ottelu ratkesi Montrealille rankkareilla maalein 4–3(1-1,1-2,1-0,1-0). Ylönen oli vetämässä ja hänen rannelaukauksensa pamahti maaliin. Ottelun ratkaisi Michael Pezzettan veto.

Florida Panthers otti neljännen peräkkäisen tappionsa hävittyään Ottawa Senatorsille 5–2. Joukkueen pudotuspelisauma sen kuin kapenee. Floridalla on runkosarjaa jäljellä enää kahdeksan ottelua. Eetu Luostarinen syötti Gustav Forslingin tekemän 3–2-kavennuksen kolmannen erän puolivälissä. Sen jälkeen Ottawa iski vielä kahdesti.