Dallasilla tärkeä ilta – Hintz maalivireessä

04.04.2023 07:00

Roope Hintz on iskenyt kaudella nyt 35 osumaa.©AOP

Dallas Stars varmisti kevään NHL-pudotuspelipaikkansa voittamalla Nashville Predatorsin kotihallissaan maalein 5–1(1-0,2-0,2-1). Pudotuspelipaikka on Dallasin neljäs viiden vuoden sisään.

Ottelun ensimmäisen maalin teki Roope Hintz vain reilun neljän minuutin pelin jälkeen. Osuma on Hintzin kauden 35:s ja siihen syötön antoivat Jason Robertson ja Joe Pavelski. Hintzin pistesaldo on nyt 70 pistettä ja kolmessa viimeisessä ottelussa hän on tehnyt kolme tehopinnaa.

Suoperpuolustaja Miro Heiskanen puolestaan syötti ottelussa kaksi maalia. Ensin Pavelskin toisen erän 3–0-osuman ja sitten Robertsonin kolmannen erän  4–0-ylivoimamaalin. Robertson teki ottelussa lopulta neljä tehopistettä ja rikkoi ottelussa 100 tehopisteen rajan. Sillä Hän teki seurahistoriaa.

Scott Wedgewoodin nollapelin Dallasin maalilla pilasi Cal Foote ottelun lopussa. Wedgewood pelasi ensimmäisen ottelunsa sitten helmikuun lopun ja hän viritteli myös jo AHL:ssä. Juuse Saros torjui Predators-maalillaan 21 laukausta.

Arizona Coyotesin Matias Maccelli syötti yhden vierasottelussa Seattle Krakenia vastaan. Syöttöpinna on Maccellille jo 35:s tällä kaudella. Hän johtaa tulokkaiden kauden syöttötilastoa. Maccelli hehkutusta tästä linkistä. 😁 Arizona kuitenkin hävisi Krakenille maalein 1-8 (2-0,2-1,4-0).

Myös Minnesota Wild varmisti pudotuspelipaikkansa keräämällä pisteen rankkareille Vegas Golden Knightsia vastaan venyneessä ottelussa. Vegas voitti 4-3, mutta pinna riitti Minnesotalle, jonka maalivahti Marc-Andre Fleury pelaa pudotuspeleissä ennätykselliset 16:nnen kerran peräkkäin.