Barkov auttavaisena – Florida taistelee jatkopaikasta

09.04.2023 08:00

Floridan illan tähti oli jälleen Matthew Tkachuk.©AOP

Florida Panthers on kiinni itäisen konferenssin viimeisessä pudotuspelipaikassa. Florida voitti lauantaina jo jatkomahdollisuutensa menettäneen Washington Capitalsin vieraissa maalein 4–2 (0-0,2-2,2-0).

Aleksander Barkov teki ottelussa kaksi syöttöpinnaa. Hän auttoi ensin ottelun alussa Carter Verhaeghea 1–1-tasoituksessa ja sitten Sam Reinhartia laittamaan kiekon upealla tavalla tyhjiin ottelun lopulla. Barkovin tehot ovat nyt 22+55.

Panthersin illan tehokkain palaaja oli jälleen Matthew Tkachuk 1+2 pinnoillaan. Kolmannen erän viimeisellä minuutilla tullut maali oli Tkachukin kauden 40:s.

”Pinnat lentävät ovesta juuri nyt. Tämän suuremmaksi jatkotaistelu ei voi käydä. Kaikki laittavat omat juttunsa nyt sivuun”, Tkachuk totesi ottelun jälkeen kiivaasta pudotuspelitaistelusta.

”Pukuhuoneessa on huikea tunnelma. Pelaamme toisillemme ja löydämme tapoja tukea toisiamme. Meillä on hauskaa nyt ja haluamme tämän jatkuvan niin kauan kuin vain mahdollista.”