Haulan maali ei auttanut – Kakko ihan tähtenä

21.04.2023 06:33

Rangers juhli Kaapo Kakon maalia ottelun lopulla.©AOP

Kaapo Kakko iski viimeisen niitin ja New York Rangers voitti New Jersey Devilsin toisen kerran pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vierashallissa. Rangers voitti maalein 5–1(0-1,3-0,2-0).

Ottelun ensimmäisen osuman teki Devilsin Erik Haula ensimmäisen erän puolivälissä ylivoimalla. Maalijuhla jäi erän ja Devilsin ainoaksi. Toisessa erässä Rangers otti ohjat. Ensin iski Vladimir Tarasenko ottelun 1–1-tasoihin, sitten Chris Kreider mätti kaksi ylivoimalla ja kolmannessa erässä vielä Patrik Kane ja Kakko viimeistelivät osumansa. Kakon maalia oli syöttämässä myös Niko Mikkola. Kakko valittiin ottelun ykköstähdeksi.

Kolmannen erän lopulla kentälle tuli tilaa, kun tuomarit passittivat ajassa 13.20 peräti kuusi Devilsin ja seitsemän Rangersin pelaajaa jäähylle. Neljä per joukkue lähti suihkuun asti käytösrangaistuksella ja heidän joukossaan myös Mikkola.

Rangers johtaa ottelusarjaa nyt 2–0. Kaksi seuraavaa ottelua pelataan New Yorkin sydämessä Madison Square Gardenilla.

Toronto Maple Leafs voitti kakkosottelunsa Tampa Bay Lightningia vastaan maalein 7–2. Toronton John Tavares teki kolme maalia ja Morgan Rielly syötti neljä. Ottelpari on nyt tasan 1–1, sillä Tampa voitti ensimmäisen maalein 7–3.

Rangersin Patrick Kanen taituruutta twiitissä…