Edmonton Oilers dominoi ja tasoitti sarjan

11.05.2023 07:51

Edmontonissa oli Oilersin juhlat.©AOP

Edmonton Oilers onnistui kotiyleisönsä edessä keskiviikkona ja voitti Vegas Knightsin neljännessä ottelussa maalein 4–1(3-0,1-0,0-1). Toisen pudotuspelikierroksen ottelusarja on nyt tasan 2–2 joukkueiden välillä.

Edmontonin maaleista vastasivat ottelussa ensimmäisen erän alkupuoliskolla Nick Bjugstad 1–0 vanhanaikaisella, alle minuutin päästä edellisestä Evan Bouchard 2–0 ylivoimalla ja Mattias Ekholm 3–0 erän lopulla. Toisessa erässä kiekon laittoi Vegasin maaliin Ryan Nugent-Hopkins, jolle pudotuspelimaali oli kauden ensimmäinen.

Edellisessä ottelussa maaliltaan toisessa erässä pois vedetty Oilersin maalivahti Stuart Skinner pelasi nyt vahvan ottelun ja nollan pilasi vain Nicolas Royn kauden ensimmäinen pudotuspelimaali kolmannen erän alussa. Skinner teki lopulta 25 torjuntaa.

Vegasin maalilla torjui Adin Hill, koska Laurent Brossoit loukkaantui kolmospelissä. Hill teki ottelussa 29 torjuntaa.

Ottelussa riitti nujakointia ja sen lopussa Darnell Nurse ja Nicolas Hague pudottivat vielä hanskat. Oilersin Evander Kane sai jälleen käytösrangaistuksen ja lensi suihkuun.

Ottelusarja on tulessa jälleen lauantain vastaisena yönä.