Helmareille voitto Kansojen liigan avauksessa

22.09.2023 20:51

Katariina Kosola ja Jutta Rantala juhlivat maalia perjantaina Turussa.©AOP

Jalkapallo

Suomen jalkapallon naisten A-maajoukkue Helmarit voitti Kansojen liigan avausottelussaan Slovakian perjantaina Turussa maalein 4–0 (3–0).

Helmarit pökerrytti vastustajansa vahvalla ottelun alulla. Suomi onnistui maalinteossa jo viiden peliminuutin jälkeen. Ensimmäisen kerran pallon puski maaliin Linda Sällström kulmatilanteen jälkeen. Seuraava osuma tuli 23. minuutilla, kun edellisen syöttänyt Jutta Rantala onnistui Suomelle. Tauolle mentiin 3–0-lukemissa, sillä Katariina Kosola onnistui vielä ensimmäisen puoliajan lopulla.

Toisella puoliajalla Suomen maalikimara hyytyi, mutta Kosola teki kuitenkin ottelun 75. minuutilla illan toisen osumansa.

Myös Slovakialla oli paikkansa kaventaa, mutta Helmareiden puolustus toimi.

Helmareiden seuraava Kansojen liigan ottelu on tiistaina ja silloin vastaan asettuu Romania Bukarestissa.