Helmarit otti vierasvoiton Romaniasta

26.09.2023 21:19

Eveliina Summasen rankkari ratkaisi ottelun Romaniassa.©AOP

Jalkapallo

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue pelasi toisen Kansojen liigan ottelunsa tiistaina Romaniaa vastaan Bukarestissa. Suomi voitti ottelun niukasti 1–0 (1–0). Voitollaan Suomi jatkaa B-lohkon kärjessä.

Suomen voitto-osuma tuli rangaistuspotkulla ja sen veti Eveliina Summanen. Suomi sai rangaistuspotkun ottelun 15. minuutilla, koska Romanian puolustuksen Genoveva Rosie repi Natalia Kuikkaa paidasta omalla rangaistusalueella ja tuomari teki siitä ratkaisunsa.

Toisen puoliajan alussa Suomella oli kaksikin hyvää paikkaa, mutta viimeistely ei riittänyt. Romaniallakin oli muutama mahdollisuus tasoittaa ottelu, mutta Suomen puolustus sai hoidettua tilanteet.

Helmareiden seuraava Kansojen liigan ottelu on 27. lokakuuta Kroatiaa vastaan Helsingissä.