Yllätyksiä! Valioliigan joukkueita putosi liigacupista

27.09.2023 06:30

Jalkapallo

Englannin kolmanneksi korkeimman sarjatason Exeter teki yllätyksen tiistain liigacupissa voittamalla Valioliigan Lutonin maalein 1–0 kilpailun kolmannella kierroksella. Voittomaalin teki  Demetri Mitchell ottelun 83. minuutilla. Ottelun sankarilta jäi kuitenkin matsin viime minuutit pelaamatta, koska hän sai punaisen kortin 88. minuutilla.

Myös toiseksi korkeimman sarjatason eli Mestaruussarjan Ipswich yllätti Valioliigan Wolverhamptonin liigacupissa tiistaina ja eteni neljännelle kierrokselle. Ipswich nousi ottelussa 3–2-voittoon oltuaan jo kaksi maalia tappiolla. Wolvesin ensimmäisen maalin teki ensimmäisellä puoliajalla Hwang Hee-chan vain neljän minuutin pelin jälkeen. Tote Gomes lisäsi johtoa kahteen vartin pelin päästä. Ipswichille onnistuivat ensimmäisen puoliajan loppupuolella ensin Omari Hutchinson ja sitten Freddie Ladapo. Ratkaisun iski Jack Taylor.

Manchester United ei ollut yllätettävissä. Sillä oli vastassa Crystal Palace, jolta ei löytynyt maalintekopoweria. United voitti ottelun 3–0. Maalit tekivät ensimmäisellä puoliajalla Alejandro Garnacho ja Casemiro, sekä toisella puoliajalla Anthony Martial. Man United sai kokoonpanoonsa takaisin nyt myös Mason Mountin.