Mudryk teki ensimmäisen Chelsea-maalinsa

03.10.2023 05:32

Myhailo Mudryk teki ensimmäisen Chelsea-maalinsa maanantaina.©AOP

Valioliiga

Chelsean Myhailo Mudryk ravisti apinan vihdoin selästään ja teki ensimmäisen Valioliigan maalinsa Chelsean paidassa maanantaina ottelussa Fulhamia vastaan. Mudryk onnistui ottelun 18. minuutilla. Chelsea voitti ottelun maalein 2–0. Voitto on Sinisille vasta toinen tällä kaudella.

Mudryk oli avauksessa nyt kolmatta kertaa peräkkäin. Hän siirtyi Chelseaan viime tammikuun siirtoikkunan viime hetkillä.

”Misha on pelannut, koska hän on näyttänyt harjoituksissa, että ansaitsee olla kentällä”, manageri Mauricio Pochettino totesi lehdistölle.

”Hän oli keskittynyt ja harjoitusnäytöt antavat luottamusta laittaa häntä kentälle. Olen todella tyytyväinen Mishaan ja myös Armandon peliin.”

Armando Broja teki Chelsean toisen maalin heti Mudrykin osuman perään 19. minuutilla. Broja on vasta päässyt mukaan pelikentille viime syksyn polvileikkauksen jälkeen.

”Misha teki ensimmäisen Valioliiga-maalinsa ja Armando onnistui maalinteossa oltuaan pitkään sivussa. Nämä ovat hyviä asioita joukkueelle.”

”Nuoret pelaajat tarvitsevat aikaa asettumiseen ja muutos Mishalle on ollut jättimäinen, kun hän saapui tänne.”

Mudryk tuli vaihtoon reisilihasvamman vuoksi toisen puoliajan alussa. Manageri toivoo, ettei ukrainalaisen vamma ole suuri. Joukkueelta on jo sivussa iso tukku pelaajia.

Chelsea kohtaa Valioliigassa seuraavaksi lauantaina Burnleyn.