Nashvillen Sarokselta vakuuttava nollapeli

13.10.2023 08:04

Juuse Saros oli vireessä Nashville Predatorsin kohdatessa kotihallissaan Seattle Krakenin. Saros torjui 23 torjunnallaan uransa 21 nollapelin kauden toisessa pelissään. Predators voitti ottelun maalein 3–0 (0-0,1-0,2-0)

Predatorsin maaleista vastasivat Colton Sissons 1–0 alivoimalla toisessa erässä, Gustav Nyquist 2–0 kolmannen erän puolivälisssä ja ottelun lopulla Juuso Pärssinen iski kiekon tyhjiin. Maali oli Pärssiselle kauden toinen.

Ilman Roope Hintziä pelannut Dallas Stars voitti kauden avauksessaan voittomaaleilla St. Louis Bluesin 2–1 (0-0,1-1,0-0,1-0).  Dallasilta osui varsinaisella peliajalla vain Jamie Benn toisen erän 18 sekunnilla. St. Louisin vastaiskun teki parin minuutin päästä Tyler Tucker. Ottelun ratkaisi Dallasin Jason Roberstonin ja Matt Duchenen vedot rankuilla. Jake Oettinger teki 23 torjuntaa Dallasin maalilla ja Jordan Binnington 33 torjuntaa Bluesin tolppien välissä.

New Jersey Devils otti kotivoiton Detroit Red Wingsistä maalein 4–3 (0-0,2-1,2-2). Devilsin Jack Hughes jatkoi siitä mihin keväällä pelit jätti ja iski heti kaksi maalia. Suomalaishyökkääjä Erik Haula teki tyhjiin joukkueen 4–2 -maalin.  Ville Husso torjui Detroitin maalilla 23 kiekkoa. Olli Määttä ei pelannut Detroitin mukana.

Patrik Laine avasi myös heti pistetilinsä. Laine teki joukkueensa 2–3 -kavennuksen kolmannen erän lopulla, mutta Columbus hävisi Philadelphialle kotonaan 2–4 (1-2,0-0,1-2).

NY Rangers voitti vieraissa Buffalo Sabresin peräti 5–1 (2-0,1-1,2-0). Rangersin Kaapo Kakko jäi ilman tehoja, mutta Buffalon Henri Jokiharju sai syöttöpisteen JJ Peterkan 1–3-kavennuksesta toisen erän lopulla.