Carolinan suomalaiset kovassa vireessä

15.10.2023 08:40

Carolina Hurricanesin suomalaiset olivat ilmiliekeissä ottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan Kaliforniassa.

Sebastian Aho teki alivoimalla kauden avausmaalinsa ottelun ensimmäisessä erässä ja vei joukkueensa sillä 2–0-johtoon. Reilun kymmenen minuutin päästä Jesperi Kotkaniemi iski kauden ensimmäisensä ja siirsi johtoaseman jo 3–0:aan.

Kolmannessa erässä Teuvo Teräväinen teki kauden toisen maalinsa. Sekin tuli alivoimalla ja Ahon upeasta syötöstä. Se vei Canesin 5–2-johtoon. Sen jälkeen Kings veti mahtavan takaa-ajon ja ottelu päättyi pitkällä voittolaukauskisalla. Aho onnistui myös rankuilla, mutta lopulta Jordan Martinookin veto ratkaisi ottelun Canesille 6–5 (3–1,2–2,0–2,1–0).

Aho on nyt tehnyt eniten alivoimamaaleja Hurricanesin NHL-historiassa. Niitä on tehtynä yhteensä 17.

No nyt on vakuuttavaa työtä. Ei voi kuin ihailla tätä yhteistyötä…