Teräväinen iski kahdesti – Canes hävisi silti

16.10.2023 07:15

Anaheim Ducks oli liikaa Carolina Hurricanesille sunnuntaina. Ducks uiskenteli kotihallissaan peräti 6–3 (3–0,1–1,2–2) voittoon. Canesin Teuvo Teräväinen jatkoi maaliputkeaan illan ottelussa kuitenkin kahdella osumalla.

Toisen erän puolivälin jälkeen Teräväinen iski 1–3-kavennuksen ja seuraavan kerran hän osui kolmannessa erässä kolmen minuutin kohdalla ylivoimalla. Osuma oli Teräväiselle kauden neljäs ja se kavensi Ducksin johtoa 2–4:ään. Canesin kolmannen teki Martin Necas kolmannen erän loppupuolella ylivoimalla.

Ottelun tehomies oli kuitenkin Ducksin Frank Vatrano hattutempullaan. Vatrano onnistui jokaisessa erässä. Viimeisen hän iski tyhjiin.

Antti Raanta torjui Canesin maalilla 19 kertaa. Tappio oli Canesin ensimmäinen tällä kaudella.