Kaksi tähteä jäi ilman pisteitä – Chicago voitti

17.10.2023 08:31

Toronto Maple Leafsin Auston Matthewsin hattutemppuputki katkesi kotiottelussa Chicago Blackhawksia vastaan. Matthews pelasi ottelussa melkein 26 minuuttia, mutta tehopisteistä ei nyt irronnut ollenkaan. Chicago lähti Torontosta pistesaaliin kanssa voitettuaan ottelun 4–1 (0–0,3–1,1–0).

Myös kohutulokas Connor Bedard jäi ilman tehoja NHL-kauden neljännessä ottelussaan. Kolmessa ensimmäisessä hyökkääjä on viimeistellyt pinnat 1+2. Torontossa ei oltu ystävällisiä tulokkaalle. Kun hän koski kiekkoon, täpötäydessä hallissa buuattiin.

Chicagon maaleista vastasivat maanantaina MacKenzie Entwistle, Corey Perry ja Tyler Johnson toisessa erässä ja Taylor Raddysh laittoi kiekon tyhjiin ottelun lopulla. Arvid Söderblom torjui Blackhawksin maalilla 34 kiekkoa ja oli illan ykköstähti. Toronton ainoan viimeisteli John Tavares toisessa erässä.

Chicago on aloittanut kautensa pitkällä neljän ottelun vierasturneella. Se kohtaa torstaina vielä Colorado Avalanchen vieraissa, ennen odotettua kotiottelua Vegas Golden Knightsia vastaan lauantaina.

Muut pelaajat ovat jo hieman huolissaan Bedardin rasittamisesta jään ulkopuolisilla velvollisuuksilla. Nuori pelaaja halutaan jatkuvasti tv-kameroiden eteen pelitauoilla ja tietysti lehdistön tentattavaksi pelin jälkeen. Taylor Hall jo huomauttikin asiasta.

”Antakaa hänen vain pelata. Hän tekee nyt aivan liikaa haastatteluja”, Hall kommentoi ESPN:lle.

Chicagon MacKenzie Entwistle on ollut joukkueessa popcorni-osastolla. Nyt hän käytti näyttöpaikkansa…