Kapanen syötti kahdesti – Hintz taas maalinteossa

22.10.2023 08:14

St. Louis Bluesin Kasperi Kapanen syötti lauantaina kaksi maalia ja Blues voitti Kapasen ex-joukkueen Pittsburgh Penguinsin kotonaan maalein 4–2(1–1,2–0,1–1). Ottelu oli Kapasen ensimmäinen Pittsburghia vastaan. Hän syötti ensin toisessa erässä Jake Neighboursin 2–1-johtomaalin ja sitten kolmannessa erässä Brandon Saadin 4–1-osuman. Tehopinnat olivat Kapasen kauden ensimmäiset. Maalitili on siis vielä avaamatta. Hän pelasi ottelussa 18.39 minuuttia.

Dallasin suomalaistehoilijat ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan olivat puolustaja Miro Heiskanen, joka kakkossyötti ensimmäisessä erässä Tyler Seguinin 2–0-osuman ja Roope Hintz, joka viimeisteli kauden toisen maalinsa toisen erän ensimmäisellä minuutilla. Se vei Dallasin 3–2-johtoon. Ottelu eteni jatkoille, kun Philly onnistui kolmannen erän lopulla kahdesti alivoimalla. Jatkoajalla Dallas korjasi voiton Joe Pavelskin osumalla ja loppulukemin 5–4(2–2,1–0,1–2,1–0).

Nashville Predatorsin Juuso Pärssinen keräsi kauden ensimmäisen syöttöpinnansa Tommy Novakin kolmannen erän 4–0-osumasta ottelussa San Jose Sharksia vastaan. Juuse Saros torjui Preds-maalilla 31 kiekkoa ja joukkue voitti kotonaan mallikkaasti 5–1(1–0,2–0,2–1).

Tarjolla Kapasen kiekonkäsittelytaitoja…