Detroitissa hattutemppu ja loistava kauden alku

23.10.2023 07:17

Detroit Red Wingsin tulossarakkeeseen merkittiin sunnuntaina jo viides voitto, kun joukkue jyräsi kotiareenallaan Calgery Flamesin peräti 6–2 (2–0,2–2,2–0). Voiton takuumies oli kotikonnuilleen Ottawasta palannut Alex DeBrincat hattutempullaan.

Hän iski ottelun jokaisessa erässä ja syötti vielä Dylan Larkinin tekemän 3–0-maalin toisen erän alussa. DeBrincat juhli kolmen maalin iltaa viidettä kertaa urallaan. Hän johtaa kuuden ottelun jälkeen liigan pistepörssiä ja maalipörssiä luvuillaan 8+4. Larkin on puolestaan syöttöpörssin kärjessä kahdeksalla syötöllään. Sunnuntaina hän syötti myös yhden DeBrincatin kolmesta osumasta.

Muut Detroitin illan osumat tulivat Joe Velenon ja Jake Walmanin mailoista.

Detroitin maalia vahti ottelussa James Reimer, joka teki 29 torjuntaa. Olli Määttä puolusti yli 20 minuuttia ilman tehopinnoja.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Cat trick….😂

Edmonton Oilers sai huonoja uutisia tähtihyökkääjästään. Connor McDavid on sivussa 1-2 viikkoa ylävartalovamman vuoksi. Hän loukkaantui ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan lauantaina. Jets voitti ottelun 3–2 jatkoajalla.

Boston Bruins oli ikävä vieras Anaheim Ducksille. B-paidat lähti lammelta 3–1 (0–0,0–0,3–1)-voitto taskussaan. Bostonin nuori Matthew Poitras, 19, teki kaksi ensimmäistä NHL-maaliaan ottelun kolmannessa erässä. Voitto oli Bostonille viides peräkkäinen kauden viidessä pelatussa ottelussa.