Aho palasi tehottomana – Hintz syötti yhden

25.10.2023 07:47

Carolina Hurricanes ei saanut aikaiseksi maaliakaan ottelussa Tampa Bayta vastaan. Tampa vei kotiottelunsa maalein 3–0 (1–0,1–0,1–0). Sen maaleista vastasivat Brayden Point ylivoimalla ensimmäisessä, Alex Barre-Boulet toisessa ja Nicholas Paul kolmannessa erässä. Canesin Pjotr Kotšetkov torjui 20 kiekkoa ja virkaveli Jonas Johansson koppasi kaikki 32 päin tullutta kiekkoa. Sebastian Aho palasi Carolinan kokoonpanoon ja pelasi heti yli 21 minuuttia. Tampan Waltteri Merelä pelasi reilut 12 minuuttia ja laukoi kahdesti, mutta ensimmäistä tehopinnaa odotellaan vielä.

Aho oli hyvin pettynyt ottelun jälkeen. Katso haastattelu tästä.

New Jersey Devils murjoi Canadiensin Montrealissa maalein 5–2(1–1,1–0,3–1). Devilsin Tyler Toffoli teki kolme maalia ja Jack Hughes syötti niistä kaikki. Lisäksi Hughes syötti Nico Hischierin osuman kolmannen erän alussa. Joukkueelle onnistui myös Alexander Holtz. Canadiensin maalit viimeisteli Justin Barron avauserässä ja Mike Matheson päätöserässä. Jesse Ylönen ei tehoillut, eikä Joel Armia pelannut.

Ukko-Pekka Luukkonen pelasi ensimmäisen ottelunsa Buffalo Sabresin maalilla tällä kaudella. Luukkonen torjui 34 kiekkoa ja Buffalo voitti Ottawa Senatorsin maalein 6–4(2–0,3–1,1–3). Buffalon Henri Jokiharju oli syöttämässä Tage Thompsonin kauden toista maalia. Se vei Buffalon jo 5–1-johtoon toisessa erässä. Ottawan maalille vaihdettiin Joonas Korpisalo toisen erän jälkeen. Hän torjui edestään kaikki viisi kiekkoa. Kolmannen erän rynnistys ei kuitenkaan riittänyt Ottawalle.

Roope Hintzin syöttöpinna Jason Robertsonin 1–1-tasoitukseen toisessa erässä oli Dallas Starsin ainoa suomalaisteho ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan vieraissa. Stars voitti matsin maalein 4–1 (0–1,2–0,2–0). Dallas on voittanut viidestä neljä.