St. Louisin Kapanen iski hienon alivoimamaalin

27.10.2023 08:19

Kasperi Kapanen iski alivoimamaalin St. Louisin voittaessa Calgary Flamesin vieraissa peräti 3–0(2–0,0–0,1–0). Kotijoukkue buuattiin ulos jäältä ottelun loputtua.

Kapasen osuma vei Bluesin 1–0-johtoon ottelun ensimmäisessä erässä. Maalin syötti Oskar Sundqvist, joka viimeisteli myös loppulukemat tyhjään maaliin ottelun lopulla. Bluesille osui lisäksi Nick Leddy. Calgaryn maalilla Jacob Markström oli kiireinen. Hän torjui 32 kiekkoa ja sai valinnan illan ykköstähdeksi. Bluesin maalilla Joel Hofer torjui 26 kertaa. Nollapeli on hänelle uran ensimmäinen.

Kapaselle ottelun osuma oli kauden ensimmäinen. Hyökkääjän tehot ovat tällä kaudella nyt 1+2.

Myös New York Rangers korjasi 3–0(0–0,3–0,0–0) voiton Edmonton Oilersista Kanadassa. Kaapo Kakko pelasi reilut 16 minuuttia, mutta ilman tehoja. Illan maaleista vastasivat toisessa erässä Rangersin Adam Fox ylivoimalla, Braden Schneider ja Alexis Lafreniere. Jonahtan Quick torjui 29 kertaa Rangersin maalilla. Rangers on kolmen voiton putkessa.

Kapasella ei hitsannut itseluottamuksesta….