Barkov teki kauden toisen maalinsa – ei riittänyt

31.10.2023 06:25

Aleksander Barkov juhli maalia ottelussa Boston Bruinsia vastaan. Bruins voitti kotiottelunsa kuitenkin jatkoajan jälkeen maalein 3–2 (0–2,1–0,1–0,1–0).

Barkovin ottelun tyylikästä avausmaalia oli kakkosyöttämässä Niko Mikkola. Floridan vahva alku sai jatkoa samassa erässä, kun Sam Reinhart tälläsi 2–0-lukemat tauluun. Osuman syötti Barkov. Suomalaispelaajan tehot ovat nyt 2+6. Sitten Floridan lento päättyi.

Ottelun lopuista maaleista vastasi Bruinsin Brad Marchand 1–2 kavennuksella, Charlie McAvoy 2–2-tasoituksella ja Pavel Zacha jatkoerän iskullaan. Panthers oli voittanut kaksi edellistä otteluaan.

Ville Husso torjui mallikkaat 37 kertaa, kun Detroit Red Wings voitti NY Islandersin vieraissa myös jatkoajalla maalein 4–3 (0–0,0–1,3–2,1–0). Detroit oli toisen erän jälkeen tappiolla 1–0, mutta kolmannen erän puristus vei jatkoille. Wingsille onnistuivat Daniel Sprong, Jake Walman ja J.T. Compher. Ratkaisun jatkoilla iski Lucas Raymond. Islandersille maalasivat Casey Cizikas alivoimalla, Brock Nelson ja Bo Horvat.

Jatkoaika pelattiin myös Tampassa. Seattle Kraken voitti Lightningin lukemin 4–3(3–1,0–1,0–1,1–0). Eeli Tolvanen kakkossyötti Kailer Yamamoton 3–1-osuman ensimmäisessä erässä ylivoimalla. Ottelun ratkaisu jatkoajalla tuli myös ylivoimalla. Sen iski Jared McCann.