Käsittämätön selkäsauna – San Jose nörtyi

03.11.2023 07:21

Vancouver Canucks kävi vierailulla Kaliforniassa tuhoisin seurauksin. Canucks haki pisteet pois käsittämättömin lukemin 10–1(4–0,4–0,2–1).

Canukcs oli pelaamassa selkeää nollapeliä, mutta ottelun lopulla Fabian Zetterlund iski kavennuksen ylivoimalla. Hallissa enää jäljellä ollut vähän yleisö räjähti raikuviin aplodeihin.

Canucksin Anthony Beauvillier ja Brock Boeser onnistuivat molemmat ottelussa kahdesti. Muut maalit tekivät J.T. Miller, Quinn Hughes, Ilja Mikhejev, Andrei Kuzmenko, Sam Lafferty ja Pius Suter.

Mikael Granlund oli avausviisikossa ja painoi jäällä lopulta lähes 20 minuuttia, mutta ilman tehoja ja laukauksia. Plusmiinukseen merkattiin -1.

Kaapo Kähkönen vaihdettiin maalille MacKenzie Blackwoodin päästettyä neljä maalia ja pelattua reilut puoli tuntia. Kähkönen torjui 13 kertaa, mutta päästi kiekkon kuudesti selkänsä taakse.

Ottelu oli San Jose Sharksin päävalmentaja David Quinnin 300:s urallaan NHL-joukkueen penkin takana.

Sharks on hävinnyt kaikki ottelunsa tällä kaudella.

Ja siinä tulee kymmenes maali…. Anthony Beauvillier teki kaksi peräkkäin kolmannessa erässä….