Kotkaniemi ja Aho isossa roolissa – voitto tuli

05.11.2023 07:44

Carolina Hurricanes pinnisti ottelun puolivälissä alkaneella tsempillään ja kolmannen erän kahdella maalillaan jatkoajalle ja lopulta 4–3(0–1,1–2,2–0,1–0) voittoon New York Islandersista Long Islandilla.

Islanders meni ottelun alkupuolella jo 3–0 johtoon Noah Dobsonin, Simon Holmström alivoimaosumalla ja Mathew Barzalin iskulla.

Canesin Jesperi Kotkaniemi oli takaa-ajon johtotähti. Hän syötti ensin Dimitri Orlovin 2–3-kavennuksen kolmannen erän alkupuolella. Erän lopulla hän teki tärkeän 3–3-tasoituksen. Myös ottelun ratkaisu tuli suomalaisvoimin. Sebastian Aho iski lätkän maaliin, kun jatkoaikaa oli pelattu reilu minuutti. Antti Raanta torjui Canes maalilla 22 kiekkoa. Islandersin Ilja Sorokin torjui 43 kiekkoa ja 32 niistä kahden viimeisen erän aikana.

”Heillä oli mahdollisuutensa ja meillä oli mahdollisuus jatkoajalla. Hyvä homma, että onnistuin käyttämään omani”, Aho totesi ESPN:lle.