Ducks yllätti Vegasin – huikea pisteputki katkesi

06.11.2023 07:44

Vegas Golden Knights koki yllätyksen, kun Anaheim Ducks piti pintansa kotihallissaan ja vieläpä voitti puolustavan mestarin viimeisen erän rutistuksella maalein 4–2 (0–1,0–1,4–0).

Sam Carrick teki päätöserässä kaksi maalia isännille, joista toisen hän tälläsi tyhjiin. Ottelun voittomaalin teki Mason McTavish. Vegasille osuivat Ivan Barbashev ensimmäisessä ja Jack Eichel toisessa erässä. Eichel myös syötti Barbashevin maalin.

Voitto on Ducksille jo kuudes peräkkäinen ja se katkaisi Vegasin neljän ottelun voittoputken ja peräti 12 ottelun pisteputken. Vegas on taipunut alkukaudella vain Chicagossa ja sielläkin jatkoajalla. Sen pisteputki oli historiallisen pitkä Stanley Cup -voittajalle. Vegas johtaa tällä hetkellä koko liigaa.