Heiskanen tehokas, mutta Bostonin tulokkaat tähtinä

07.11.2023 08:25

Dallas Stars koki toisen peräkkäisen tappionsa häviämällä kotonaan Boston Bruinsille maalein 2–3 (0–2,0–0,2–1).  Miro Heiskanen syötti kaksi maalia kolmannessa erässä, kun Dallasille osui ensin nuori Wyatt Johnston 1–2 ja sitten viimeisellä minuutilla Joe Pavelski 2–3. Johnstonin osumassa auttoi myös Esa Lindell. Bostonin osumat viimeisteli ensimmäisessä erässä Johnny Beecher ja Mason Lohrei. Molemmille tulokkaille maalit olivat NHL-uran ensimmäiset. Bruinsin voitto-osuman iski kokenut Brad Marchand kolmannessa erässä ylivoimalla. Boston on hävinnyt kaudella vain kaksi ottelua.

Edmonton Oilers sytytti Vancouver Canucksin Quinn Hughesin liekkeihin maanantaina. Canucks voitti kotiottelunsa 6–2 (3–1,1–1,2–0) ja puolustaja Hughes viimeisteli tehot 1+3. Voitto on Canucksin neljäs  peräkkäinen. Joukkueelle onnistuivat ottelussa myös Pius Suter, Brock Boeser, Nils Höglander ja J.T. Miller. Thatcher Demko torjui peräti 40 kiekkoa. Mattias Ekholm ja Leon Draisaitl tekivät Edmontonin maalit. Stuart Skinner torjui 29 kertaa. Vancouver on voittanut 12 ottelusta yhdeksän.