Barkov tehokkaana – Floridalle jatkovoitto vieraissa

09.11.2023 07:19

Florida Panthers venytti ottelun Washington Capitalsia vastaan jatkoajalle ja ottelu päättyi lopulta isäntien tappioon DC:ssä maalein 3–4 (1–2,2–0,0–1,0–1).

Aleksander Barkov teki kauden neljännen maalinsa viedessään Panthersin 2–1-johtoon ensimmäisen erän loppupuolella. Toisessa erässä vierast antoi tasoitusta sähläämällä ja Capsin Connor McMichael kiitteli tekemällä alivoimamaalin. Kissojen Evan Rodrigues iski tärkeän 3–3-maalin kolmannen erän alussa ja jatkoajan 15:lla sekunnilla ratkaisijana kunnostautui Sam Reinhart Barkovin syötöstä. Myös Anton Lundell keräsi syöttöpisteen ensimmäisen erän Oliver Ekman-Larssonin 1–1-osumasta. Capitalsin Anthony Mantha teki ottelussa kaksi maalia. Ensin avausosuman 1–0 ja sitten 3–2-maalin toisessa erässä.

Florida voitti nyt toisen peräkkäin ja Capitals on hävinnyt kolmesta viimeisestä kaksi.