Vegasille taas tappio – Järventielle tehopinna

09.11.2023 08:05

Los Angeles Kings johti ottelua Vegas Golden Knightsia vastaan jo 3–0 kahden erän jälkeen. Vegas sai kuitenkin tällättyä maalin kolmannen erän lopulla. William Karlssonin kauden seitsemäs maali pilasi Kingsin Cam Talbotin nollapelin. Ottelu päättyi lukemiin 4–1 (0–0,2–0,2–1). Anze Kopitar teki ottelun lopussa 4–1-maalin tyhjiin ja se oli pelaajan huikean uran 400:s NHL-osuma. Kings-ikonille kausi on jo 18:s seurassa. Vegas on nyt kahden tappion putkessa. Kings on voittanut neljä peräkkäin.

Roby Järventie keräsi ensimmäisen NHL-tehopisteensä Ottawa Senatorsin kohdatessa Maple Leafsin Torontossa. Järventie kakkossyötti Senatorsin Dominik Kubalikin 1–1-tasoituksen ensimmäisen erän alkupuolella. Kubalik onnistui ottelussa kahdesti. Myös Claude Giroux teki kaksi maalia, mutta syötti lisäksi päälle vielä yhden. Senators voitti ottelun maalein 6–3(1–1,2–1,3–1). Järventie on saanut peliaikaa nyt kahdessa Ottawa Senatorsin matsissa. Tässä ottelussa sitä kertyi 8,5 minuuttia. Nikolas Matinpalo puolusti Senatorsille ottelussa lähes viisi minuuttia. Sensin Voitto katkaisi joukkueen kahden pelin tappioputken.

Siitä kiekkoa reppuun Järventien avustamana…