Dallasille voitto Columbuksesta – Sharkskin onnistui

10.11.2023 08:12

Dallas Stars runnoi Columbus Blue Jacketsin peräti 5–2 (1–2,2–0,2–0) torstaina vierasjäällä. Suomalaisista pisteille nousi ottelussa ainoastaan Esa Lindell, joka kakkosyötti Craig Smithin 2–2-tasoituksen toisessa erässä. Roope Hintz laukoi ottelussa kahdesti ja Miro Heiskanen neljä kertaa. Voitolla Dallas katkaisi kahden ottelun tappioputkensa.

Nashvillen maalivahti Juuse Saros torjui 31 kiekkoa ottelussa Winnpegissä Jetsia vastaan, mutta Jets otti silti railakkaan kotivoiton lukemin 6–3(1–1,3–1,2–1). Predatorsin Filip Forsberg vastasi kahdesta joukkueensa maalista ja Philip Tomasino teki yhden. Juuso Pärssinen ei pelannut. Jetsin Kyle Connor teki kuitenkin hattutempun ja muista maaleista vastasivat Cole Perfetti, Mason Appleton ja Brenden Dillon. Predators on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan ja viidestä neljä.

Mikael Granlundin San Jose Sharks otti toisen peräkkäisen voittonsa ottelussa Edmonton Oilersia vastaan. Sharks voitti kotonaan maalein 3–2(1–0,1–1,1–1). Voitto tuli Fabian Zetterlundin, Tomas Hertl’n ja Filip Zadinan osumilla. Granlund pelasi yli 20 minuuttia ja laukoi kerran. Sharks ehti jo hävitä 11 ensimmäistä otteluaan tällä kaudella.