Kapanen laittoi kiekon tyhjiin – Vaakanainen syöttövireessä

15.11.2023 07:59

St. Louis Blues nollasi Tampa Bay Lightningin kotonaan maalein 5–0(1–0,2–0,2–0). Suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen teki kauden kolmannen maalinsa laittamalla kiekon tyhjiin ottelun kolmannessa erässä. Kapanen teki toisen kerran tässä kuussa maalin tyhjiin. Hän onnistui siinä myös Montrealia vastaan.

Blues-maalivahti Jordan Binningtonille nollapeli oli kauden ensimmäinen, mutta uran 13:s ja se tuli 30 torjunnalla.

Voitollaan St. Louis venytti voittoputkeaan kolmeen peräkkäiseen otteluun. Se on nyt Central divisioonan neljäntenä. Pinnan päässä Coloradosta ja Winnipegistä. Tampa Bay on hävinnyt kolme viimeistä otteluaan.

Anaheimin suomalaispuolustaja Urho Vaakananinen auttoi kahdesti maalinteossa ottelussa Nashville Predatorsia vastaan. Vaakanainen oli syöttöpaikoilla kolmannessa erässä. Hän kakkossyötti ensin Radko Gudasin 2–2-tasoituksen ja ykkössyötti Adam Henriquen 3–2-voittoiskun. Vaakanainen valittiin ottelun kolmostähdeksi. Hänen tehonsa ovat tällä kaudella 0+3.

Kiekko nätisti tyhjiin Kapasen käsialalla….