Koskenkorva vetäisee pakasta kaksi kokenutta hankintaa loppukaudeksi

Teemu Isoketo vahvistaa loppukauden ajan Koskenkorvaa.

Pesäpallo

Koskenkorva vetäisee pakasta kaksi kokenutta hankintaa loppukaudeksi

Koskenkorva torjuu joutumista putoamiskarsintaan kahdella kokeneella hankinnalla Vimpelistä.

Jukka Rönkä
TEKSTI Jukka Rönkä
@JukkaRonka
JULKAISTU 18.7.2023

Koskenkorvan Urheilijat on vetänyt pakasta kaksi mielenkiintoista hankintaa loppukaudeksi. Kossua vahvistaa loppukauden aikana Vimpelin kokenut kaksikko Teemu Isoketo ja Tuomo Lönnmark.

Koskenkorva on juuttunut Superpesiksen pohjataisteluihin ja se on tällä hetkellä sarjassa 11:s. Joukkue menetti viime viikolla lainalla olleen Aleksanteri Huotarin, jonka Sotkamon Jymy kutsui takaisin Kainuuseen Kalle Kuosmasen ja Niilo Piiponniemen loukkaantumisten seurauksena.

ElmoTV:n pesäpalloasiantuntija Pekka Arffman pitää Isokedon ja Lönnmarkin hankkimista järkevänä vetona Koskenkorvalta.

”Koskenkorvalla halutaan selkeästi välttää viime vuoden katastrofi, jolloin joukkue ajautui putoamiskarsintaan. Tässä mielessä Isoketo ja Lönnmark tulevat tarpeeseen”, Arffman sanoo.

”Kossulta on puuttunut selkeä ykkönen, mutta ei puutu enää. Isoketo vahvistaa myös Kossun takakenttää, jossa on pelannut tällä kaudella kolme eri kopparia. Lönnmark osaa pelata etukentällä vaikka unissaan ja hän on varmasti luottomies myös mailassa. Kumpikaan ei hyppää Koskenkorvalle kylmästä, vaan molemmat ovat pelanneet ja pitäneet itsensä kunnossa Vimpelin Suomensarja-joukkueessa.”

”Se, miten Koskenkorvalle käy runkosarjan lopussa, on lähiviikkojen asia, sillä myös JymyJussit ja Imatra ovat kiihdyttäneet vauhtiaan. Imatra on jo hankkinut loppukaudeksi Toni Laakson ja nyt se neuvottelee jopa kahden pelaajan lainaamisesta lyhyemmäksi ajaksi”, Arffman sanoo.