Lahjomattomat: EHT-kutsu voi nostaa pelaajan palkkaa jättisummalla

Aapeli Räsänen ei ole enää pelkästään hyvä Liiga-pelaaja, vaan Leijona-pelaaja. Sen pitäisi näkyä hänen tilipussissaan.

LahjomattomatPodcastit

Lahjomattomat: EHT-kutsu voi nostaa pelaajan palkkaa jättisummalla

Uusimmassa Lahjomattomat-podcastissa isketään kiinni EHT-turnaukseen, jalkapallon MM-kisoihin ja Mestarien liigaan.

Elmo toimitus
TEKSTI Elmo toimitus
@elmotvcom
JULKAISTU 11.11.2022 | KUVAT All Over Press

Uusin Lahjomattomat-podcast on jälleen ulkona. Vuorossa jakso numero 11 ja agendalla seuraavat puheenaiheet:

  • Onko paljon parjatuissa EHT-turnauksissa mitään järkeä ja logiikkaa? On, vastaa Samuel Savolainen ja avaa EHT-turnausten järkeä ja logiikkaa niin Jukka Jalosen ja Leijonien prosessin kannalta kuin yksittäisen pelaajankin näkökulmasta. Kuinka paljon yksi EHT-kutsu nostaa pelaajan statusta ja sitä kautta hänen palkkaansa? Luupissa myös: Mikä on Jukka Jalosen salaisuus valmentajana ja onko tie NHL:ään edelleen auki – ja miksi Jalosen kaksoisrooli C Moren Liiga-asiantuntijana on ongelmallinen?
  • Jalkapallon MM-kisat alkavat reilun viikon päästä. Edessä on yhdet historian kiistellyimmistä MM-kisoista, sillä kaikki eivät hyväksy Qatarin MM-kisaisännyyttä. Joel Perovuo ja Jukka Rönkä pohtivat, olisiko kisat pitänyt ottaa pois Qatarista ja miltä kisat ylipäätään maistuvat? Tutkassa myös kisojen urheilullinen puoli: millaiset kisat Qatarissa nähdään ja ketkä siellä juhlivat?
  • Mestarien liigan arvonta heitti vastakkain huikeita ottelupareja. Joel Perovuo purkaa Liverpoolin ja Real Madridin kohtaamista pohtiessaan sen, mikä Liverpoolilla on mättänyt alkukauden aikana. Miltä Mestarien liigan kevät näyttää muuten ja mihin suuntaan Eurooppa-liiga kallistuu – Manchesteriin, Barcelonaan vai Lontooseen?

Kuuntele uusin Lahjomattomat-podcast Spotifyssa, Applessa tai SoundCloudissa.

https://open.spotify.com/episode/5qvmTBixYz6KIz4b6NRVZW?si=lXbMgBdUQ5eJtM8P11zy0Q