Toni Kohonen neuvottelee Imatran kanssa, mutta sanoo päättävän uransa ensi kauteen

Toni Kohonen pelasi kaksi edellistä kautta Kouvolan SM-hopeajoukkueessa.

PesäpalloPodcastit

Toni Kohonen neuvottelee Imatran kanssa, mutta sanoo päättävän uransa ensi kauteen

Toni Kohonen kertoo ElmoTV:n podcastissa, että hän on päättänyt lopettaa pitkän ja komean uransa viimeistään ensi syksynä.

Jukka Rönkä
TEKSTI Jukka Rönkä
@JukkaRonka
JULKAISTU 10.12.2021 | KUVAT All Over Press

Kaikkien aikojen pesäpalloilija Toni Kohonen on päättänyt lopettaa pitkän ja komean uransa. Kohonen sanoo ElmoTV:n podcastissa, että hän on valmis pelaamaan vielä ensi kauden, mutta kausi on ehdottomasti hänen viimeisensä.

”Ensi kauden pelaan vielä, jos sopimuksia syntyy, mutta se on sitten siinä. Päätös on ehdoton”, Kohonen sanoo.

Kohonen myöntää, että hän neuvotellut pelaamisessa ensi kaudella Imatran Pallo-Veikoissa kanssa, mutta sopimusta hän ei ole vielä tehnyt.

Kohonen avaa podcastissa myös syksyn värikkäitä käänteitä Kouvolassa. Kohonen viestitti kesällä häntä ensi kaudeksi kyselleille seuroille, että hän jatkaa Kouvolassa KPL:n tarjottua hänelle pelipaikkaa myös ensi kauden joukkueessa. Syksyllä hän sai lukea kuitenkin lehdestä ja sosiaalisesta mediasta, ettei hänen kanssaan tehdäkään sopimusta. Välit kärventyivät sen verran pahoin, ettei Kohonen osallistunut enää joukkueen kauden päätöstilaisuuteen.

Kohonen sanoo, että hän olisi hyväksynyt ja ymmärtänyt sen, että hänen kanssaan ei olisi tehty sopimusta, vaikka kesällä niin oli puhuttu, mutta sitä hän ei ymmärtänyt, että joutui lukemaan asiasta lehtien sivuilta ja sosiaalisesta mediasta.

”Olisi sen asian voinut kertoa minulle kasvotustenkin”, Kohonen sanoo.

Kohonen avaa podcastissa pitkän uransa värikkäitä käänteitä ja ratkaisujaan – muun muassa Sotkamon Jymyyn siirtojaan ja sieltä pois lähtöjään ja sitä, päästäisikö hän vielä tahallaan palloja räpylänsä alta, kuten hän teki joutuessaan pelaamaan aikoinaan Kiteellä vasten tahtoaan ulkokentällä.

Kuuntele podcast alla olevasta linkistä.

https://open.spotify.com/episode/2uav8c2fXpRDR6Srlubbih?si=gnTG35vLT32kj-wht45TKQ