Robert Helenius voisi Amin Asikaisen mukaan tyrmätä Antohony Joshuan MM-ottelussa

Anthony Joshua on tällä hetkellä IBF:n WBA:n IBO:n ja WBO:n liittojen raskaan sarjan maailmanmestari.

Muu urheiluVideot

Robert Helenius voisi Amin Asikaisen mukaan tyrmätä Antohony Joshuan MM-ottelussa

Robert Helenius pääsee viimeinkin ottelemaan Puolan Adam Kowanackia vastaan Nevadassa lokakuussa. Amin Asikainen analysoi, miten kovaa tekoa Helenius on nyrkkeilijänä ja mitkä ovat hänen mahdollisuutensa päästä MM-kehään.

Jukka Rönkä
TEKSTI Jukka Rönkä
@JukkaRonka
JULKAISTU 12.8.2021

Amin Asikainen harmittelee Robert Heleniuksen ja Adam Kownackin ottelun siirtymistä lokakuulle, mutta pitää suomalaista ottelussa suosikkina. Asikaisen mukaan itseluottamuksen pitäisi olla Heleniuksen eduksi edellisen kohtaamisen tyrmäyksen seurauksena ”sata-nolla”.

Helenius ja Kownacki kohtaavat toisensa Nevadassa 9. lokakuuta samassa nyrkkeilyillassa, joka huipentuu raskaan sarjan MM-otteluun Tyson Furyn ja Deontay Wilderin välillä.

Asikaisen mukaan ottelu Kownackia vastaan on Heleniuksen kannalta äärimmäisen tärkeä, sillä hän on jo nyt Asikaisen näkemyksen mukaan siinä joukossa raskaan sarjan nyrkkeilijöitä, joilla on mahdollisuus päästä MM-otteluun. Voitto Kownackista ei välttämättä parantaisi Heleniuksen mahdollisuuksia päästä MM-otteluun, mutta tappio olisi iso takaisku näille haaveille.

Asikaisen arvioi, että Heleniuksen MM-ottelu on jo nyt enemmän muiden kuin Heleniuksen itsensä käsissä. Vaikka MM-ottelu on vielä vasta haave, Asikainen pitää sen toteutumista mahdollisena.

Ja tässä tulee varsinainen pommi: Asikaisen mukaan Heleniukselle voisi olla jopa mahdollisuus voittaa raskaan sarjan MM-titteli.

”Robbella on yksi raskaan sarjan kovimmista iskuista. Näkisin jotenkin, että Anthony Joshuaa vastaan Robbevoisi päästä vetämään vastapalloon, ja Joshuahan ei ole mikään iskun kestävä kaveri. Siinä voisi heittää muutaman lantin Robben puolesta ja ottaa sitten ne isot rahat pois”, Asikainen heittää.

Katso Amin Asikaisen analyysi Robert Heleniuksen alla olevalta videolta.

Katso tästä myös Amin Asikaisen video, millainen nyrkkeilijä Mira Potkonen on!