TILANNEHUONE

Tottenhamin tehtävä taikoja Anfieldilla

30.04.2023 13:10

Tottenhamin tehtävä taikoja Anfieldilla

Harry Kane on tehnyt maalin kolmessa viimeisessä vierasottelussa.©AOP

Valioliiga

Tottenham Hotspur pelaa toisen ottelunsa Ryan Masonin alaisuudessa sunnuntaina Anfieldilla Liverpoolia vastaan. Joukkueen ja managerin ensimmäinen yhteinen ottelu päättyi torstaina 2–2-tasapeliin Manchester Unitedia vastaan. Tottenham ei ole onnistunut voittamaan vieraissa viidessä viimeisessä vierasottelussan.

”Minusta tämä ottelupari on aina iso johtuen jo pelkästään näiden kahden seuran kovasta historiasta”, Mason sanoi lehdistötilaisuudessa.

Tottenham unelmoi yhä sijasta Valioliigan neljän parhaan joukossa, sekä Mestarien liigan paikasta, mutta Antonio Conten lähdön jälkeen Tottenham on ollut tuuliajolla. Manchester United pitää neljättä sijaa hallussaan Tottenhamiin verrattuna peräti kuuden pisteen turvin. Liverpool on Spursia yhä jäljessä, mutta enää vain yhden pinnan ja sillä on kolmesta viimeisestä voitto alla. Tottenham on kovan edessä vieraissa.

”Minulle henkilökohtaisesti isoin juttu on aina edustaa tätä seuraa. Ei se, että pelataan jotain toista joukkuetta vastaan. Nytkin yritän auttaa tätä seuraa parhaalla mahdollisella tavalla.”

”Liverpoolilla on ollut yksi päivä meitä enemmän palautua edellisestä ottelustaan, mutta sellaistahan jalkapallo on. Meidän täytyy olla valmiita, taistella ja tehdä yhteistyötä. Toivottavasti se tuottaa positiivisen tuloksen.”

Tottenhamilta on sivussa ainakin maalivahti Hugo Lloris.

Valioliiga: Liverpool – Tottenham sunnuntaina kello 18.30.