Vancouver jyräsi Predatorsin – Kingskin iskussa

01.11.2023 07:03

Vancouver Canucksin Elias Pettersson teki NHHL-uransa toisen hattutempun ottelussa Nashville Predatorsia vastaan. Vanvoucer voitti ottelun 5–2 (1-2,2–0,2–0). Canucksin muut osumat viimeisteli Sam Lafferty ja J.T. Miller. Lisäksi huippupuolustaja Quinn Hughes syötti kolme maalia. Kuudetta kautaan NHL:ää pelaava Hughes ylitti myös 250 tehopisteen rajan.

Kevin Lankisen ilta oli kurja. Hän torjui 22 kiekkoa 26:sta ja joutui taipumaan. Petterson teki toisen osumansa ylivoimalla ja kolmannen tyhjiin.

Predatorsin onnistumiset tulivat ensimmäisessä erässä Colton Sissonsin 1–1 ja Dante Fabbron 2–1-maaleilla. Nashvillella on kolmesta viimeisestä kaksi tappiota tilillään. Vancouverilla puolestaan kaksi voittoa.

Toronto Maple Leafs viimeisteli vain yhden maalin ottelussa LA Kingsiä vastaan. Kings jyräsi ottelussa vierasvoittoon maalein 4–1 (2–0,1–0,1–1). Toronton ainoan teki William Nylander kolmannessa erässä ja hän venytti sillä mahtavaa pisteputkeaan yhdeksään otteluun, joka on seuraennätys. Kingsille osuivat Adrian Kempe, Phillip Danault, Arthur Kalijev ja ruotsalaispuolustaja Andreas Englund, jolle osuma oli NHL-uran ensimmäinen.

Lankinen helteessä. Pettersson in yv näyttää tältä…