TILANNEHUONE

ManU:n Sanchon tilanne yhä kuuma peruna

16.09.2023 09:23

ManU:n Sanchon tilanne yhä kuuma peruna

Managerin ja pelaajan viestintä takkuaa Manchesterissa.©AOP

Valioliiga

Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag suhtautui hyvin ympäripyöreästi, kun häneltä kysyttiin lehdistötilaisuudessa Jadon Sanchon ylikuumentuneesta tilanteesta.

Sancho ei ollut Unitedin mukana edellisessä ottelussa Arsenalia vastaan. Manageri perusteli sitä Sanchon käyttäytymisellä harjoituksissa.

Sancho väitti, että häntä on pidetty syntipukkina jo pitkään joukkueen huonoihin tuloksiin, ja kirjoitti siitä myös someen. Hän ei myöhemmin suostunut pyytämään sanojaan anteeksi ten Hagilta. Viikolla seura tiedotti, että Sancho harjoittelee toistaiseksi yksin ja asiaa tutkitaan.

”Minulta pyydettiin tiukkaa linjaa, kun tulin tähän seuraan. Näin, koska seurassa ei ole hyvää kulttuuria ja minun tehtäväni olisi asettaa sille standardit”, ten Hag selvitti erikseen.

”Nyt olen tehnyt niin ja on minun tehtäväni myös kontrolloida asiaa.”

”Tämä ei ole siitä, että joku tekee joskus yhden virheen. Se syntyy prosessista, mitä tapahtuu ennen kuin tullaan näihin tiukkoihin rajoihin.”

United kohtaa lauantaina Brightonin. Joukkueelta ovat sivussa Sancho ja Antony, sekä loukkaantumisten vuoksi Raphael Varane ja Mason Mount.

Valioliiga: Manchester United saa lauantaina vieraakseen Brightonin. Ottelu alkaa kello 17.