TILANNEHUONE

Aatu Räty kaupattiin Vancouveriin – Horvat Islandersiin

31.01.2023 07:44

Aatu Räty kaupattiin Vancouveriin – Horvat Islandersiin

Bye bye Islanders.©AOP

NHL

New York Islanders on kaupannut Aatu Rädyn, 20, Vancouver Canucksiin. Vancouverilaisittain jättimäisessä kaupassa Islandersiin siirtyy reilut seitsemän vuotta, eli koko NHL-uransa, Vancouverissa pelannut joukkueen luotettu kapteeni Bo Horvat, 27. Räty siirtyy Canucksiin yhdessä laituri Anthony Beauvillierin kanssa. Lisäksi Canucksille siirtyi myös 1. kerroksen varausvuoro 2023 draftiin.

25-vuotias Beauvillier on pelannut tällä kaudella NHL:ssä 49 matsissa ja tehnyt niissä tehot 9+11. Hän ehti edustaa Islandersia yhteensä seitsemänä kautena.

Räty on pelannut suurimman osan kauttaan AHL:n Bridgeportissa. 27 ottelussa tehoja on tullut 7+8. NHL:ssä pelejä on kertynyt 12 ja niissä kaksi maalia.

Islanders toivoo vielä paikkaa kevään pudotuspeleissä. Tällä hetkellä joukkue on kuitenkin Metropolitan divisioonan kuudentena.

”Tämä on ollut yhtä pyöritystä minulle ja perheelleni, mutta olemme innoissamme. Uskon voivani auttaa tätä joukkuetta, jos tilaisuus tulee. Ainakin aion yrittää parhaani”, Horvat totesi seurahaastattelussa.