Aho Carolinan kantava voima – Saroksella vaikeaa

28.12.2023 08:21

Sebastian Aho teki yhden ja syötti kolme Carolina Hurricanesin voittaessa Nashville Predatorsin 5–2(2–0,3–2,0–0).

Aho onnistui ottelun avausmaalissa ensimmäisen erän puolivälissä ylivoimalla. Samassa erässä hän auttoi ylivoimalla Brent Burnsia 2–0-osumassa. Toisessa erässä Aho syötti Andrei Svetshnikovin 3–1-maalin ja syötti ylivoimalla erän lopulla myös Seth Jarvisin osumaa.

Ahon tehot kaudella ovat nyt 14+21. Aho ylitti ottelussa 500 NHL-tehopisteen rajan.

Predatorsin maalivahti Juuse Saros vaihdettiin jälleen kesken ottelun kentältä pois. Saros päästi kaikki viisi Carolinan maalia ja torjui 14 kertaa. AHL:stä ylös nostettu Jaroslav Askaros pelasi kolmannen erän ja teki kuusi torjuntaa. Kevin Lankinen oli sairaana.