Aho iski kolme maalia – Teräväinen auttoi tehokkaasti

22.01.2023 07:02

Sebastian Aho oli hyvässä vireessä Long Islandilla.

Sebastian Ahon laukaukset osuivat, kun Carolina Hurricanes voitti NY Islandersin vieraissa maalein 5-2. Aho onnistui ottelussa kauden toisessa hattutempussaan. Uralla temppu oli pelaajan kuudes.

Carolinan Jordan Staal vastasi ottelun avausmaalista vain 44 sekunnin pelin jälkeen. Jesper Fast vei joukkueen 2-0-johtoon, kun ottelua oli pelattu piirun alle neljä minuuttia. Islanders tuli kuitenkin tasoihin vielä avauserässä Simon Holmströmin ja Brock Nelsonin maaleilla. Sen jälkeen osui vain Aho.

Toisen erän loppupuolella Aho teki 3-2-osuman Teuvo Teräväisen syötöstä. Kolmannen erän seitsemännellä minuutilla Aho iski uudelleen ja erän lopulla Teräväinen pukkasi kiekon Aholle, joka toimitti sen sinnikkyydellä tyhjään maaliin.

Aho oli haastattelussa tyytyväinen, että Carolina onnistuu monella kentällisellä. Erityisesti hän kehui Teräväistä. Suomalaisten yhteistyö sujuukin selvästi jälleen jäällä. Lisäksi Aho on tehnyt 17 maalia kaudella ja Teräväinen syöttänyt yhteensä 17 maalia tällä kaudella.