Aho ja Teräväinen hurmasivat – Raanta maalille

12.01.2024 06:20

Carolina Hurricanes kohtasi Anaheim Ducksin kotihallissaan energisenä neljän päivän pelitauon jälkeen. Ducks sai tuntea sen höyhenissään. Canes vei ottelun maalein 6–3 (2–0,3–3,1–0).

Illan näyttävimmästä esityöstä vastasivat Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen. He syöttelivät yhdessä Andrei Svetshnikovin 2–0-osuman.

Teräväinen syötti ottelussa lisäksi vielä Jack Druryn 5–3-osuman ja sai sillä kymmenen syöttöpinnaa täyteen tällä kaudella. Myös Jesper Kotkaniemi keräsi syöttöpinnan kakkossyöttämällä Stefan Noesenin 5–3-osuman ylivoimalla.

Antti Raanta torjui ottelussa 27 minuuttia. Hän tuli maalille, kun Pjotr Kotshetkov loukkaantui. Samat olivat murheet myös Ducksilla. John Gibson vaihtui Lukas Dostaliin kahden erän jälkeen.

Carolinan pisteputki venyi illan voitolla seitsemään.