Aho ja Teräväinen tehokkaita – Carolina hävisi silti

24.12.2023 06:34

Carolinan Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen keräsivät jälleen tehopisteitä, mutta Canes hävisi kotonaan NY Islandersille maalein 5–4 (3–1,1–1,1–2).

Islanders teki kolme maalia heti ensimmäisessä erässä. Vierasjoukkueen Sebastian Aho iski 11 pelatun minuutin jälkeen johtomaalin. Teuvo Teräväinen kuitenkin vastasi siihen tasoituksella alle minuutin sisään. Kahden maalin johtoaseman Islandersille täräytti erän lopulla Brock Nelson ja Bo Horvat osumillaan. Toisen erän 29 sekunnilla Canesin Aho teki  ylivoimalla 2–3-kavennuksen, mutta erän jälkipuoliskolla Mike Reilly vei Islandersin taas kahden maalin johtoon. Päätöserässä Carolinalle onnistuivat Jaccob Slavin ja Stefan Noesen. Islandersin Anders Leen osuma siinä välissä varmisti vieraalle voiton.

Canesin Sebastian Aho on tehnyt jouluun mennessä tehot 13+18 ja Teuvo Teräväinen 13+8. Carolina on voittanut viidestä viimeisestä vain yhden.