Aho osui – Carolina voitti ensimmäisen

19.05.2022 06:25

Antti Raanta valittiin ottelun tähdistöön keskiviikkona.@AOP

Carolina Hurricanes voitti NY Rangersin toisen pudotuspelikierroksen ensimmäisessä ottelussaan jatkoajalla 2-1 kotihallissaan Raleighissa.

Rangersin Filip Chytil teki ottelun ensimmäisen ja Rangersin ainoan osuman, kun peliä oli pelattu reilut seitsemän minuuttia. Rangers hallitsi peliä kaksi ensimmäistä erää, mutta Carolinan maalivahti Antti Raanta piti joukkueensa pelissä mukana. Raanta teki ottelussa 27 torjuntaa. Carolina onnistui 1-1-tasoituksessa kolmannessa erässä Sebastian Ahon maalilla. Sitä olivat syöttämässä Teuvo Teräväinen ja Seth Jarvis. Ottelun ratkaisi jatkoilla Carolinan kokenut puolustaja Ian Cole, jonka 2-1-osumaa oli syöttämässsä Jesperi Kotkaniemi ja Brendan Smith. Maali oli Colen uralla vasta toinen playoff-osuma.

Ottelupari Carolinalle 1-0.

Katso Antti Raannan upea torjunta tästä.

MUUTA: Edmonton Oilersin ja Calgary Flamesin ensimmäisessä ottelussa nähtiin yhteensä käsittämättömät 15 maalia. Flames teki niistä kotihallissaan yhdeksän ja voitti matsin 9-6. Oilers-vahti Mike Smith vaihdettiin maalilta ensimmäisten kolmen päästetyn maalin jälkeen ensimmäisessä erässä. Calgaryn kaksi ensimmäistä maalia tuli ensimmäisen peliminuutin sisään. Vaihdosta maalille tullut Mikko Koskinen teki 32 torjuntaa, mutta kiekkoja kerättiin selän takaan lopulta viisi kertaa.