TILANNEHUONE

Aho ratkaisi – Heiskanen osui tärkeään paikkaan

25.03.2024 07:13

NHL

Carolina Hurricanes otti kuudennen voittonsa seitsemässä pelissä sunnuntaina kaatamalla Toronto Maple Leafsin kotonaan maalein 2–1 (2–0,0–0,0–1). Carolinan pisteputki on kuitenkin seitsemän ottelua.

Joukkue teki molemmat maalinsa avauserässä. 2–0-voittomaalista vastasi Sebastian Aho Jake Guentzelin ja Brent Burnsin syötöistä. Ahon maali pompsahti sopivasti vastustajan luistimesta vastustajan maaliin. Hyökkääjän pistesaldo on nyt 31+49. Myös Brady Skjei onnistui Canesille. Toronton ainoan teki Nicholas Robertson.

Huipputehokkaan paluun NHL-jäille tehnyt Canesin luottovahti Frederik Andersen torjui maalillaan nyt 31 kiekkoa ja hän on torjunut voittoon nyt kaikki kuusi pelaamansa ottelua. Toronton maalilla Joseph Woll oli hyvin kiireinen. Hän pysäytti 41 kiekkoa. Seth Jarvis ei ihan onnistunut omassa vedossaan.

Dallas Starsin tähtipuolustaja Miro Heiskanen teki kauden kahdeksannen osumansa sunnuntain vierasottelussa Arizona Coyotesia vastaan. Heiskasen kolmannen erän 3–2-osuma oli myös ottelun voittomaali. Heiskasen tehotilasto näyttää nyt 8+39. Muita suomalaismaaleja tai apuja ottelussa ei tullut. Dallas on voittanut nyt neljä peliä putkeen. Arizonalla on kaksi tappiota kolmesta viimeisestä.

Ihan Miroa….