Aho teki Canesin ainoan – Raanta AHL:ään

18.12.2023 06:09

Carolina Hurricanes sai vieraakseen sunnuntaina Washington Capitalsin. Ottelussa tehtiin varsinaisella peliajalla vain kaksi maalia, joista yhdessä onnistui Sebastian Aho. Lopulta matsi venyi kuitenkin voittomaalikilpailuun asti ja Capitals ratkaisi ottelun itselleen lukemin 2–1 0–0,1–1,0–0,1–0).

Aho teki ottelun ensimmäisen maalin toisen erän alkupuolella ja vei joukkueensa 1–0-johtoon. Osuma oli Ahon kauden 12:s ja sitä oli syöttämässä Seth Jarvis. Canesin johto piti nelisen minuuttia, sitten Martin Fehervary teki kauden ensimmäisen osumansa ja tasoitti matsin. Kolmas erä ja jatkoerä pelattiin ilman osumia. Rankuilla ottelun ratkaisi Jevgeny Kuznetsov. Carolina on nyt hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan.

Pjotr Kotshetkov torjui maalillaan 20 kiekkoa. Joukkuueen veteraanivahti Antti Raanta läpäisi waiversin ja hän jatkaa seuran mukaan pelejään AHL:n Chicago Wolvesissa. Raannan tilalle kutsuttiin ECHLstä Norfolkin kanadalaisvahti Yaniv Peretsin, 23. Peretsillä ei ole NHL-varausta, mutta hän on ECHL:ssä torjunut 91,6 prossan varmuudella. Raanta on kuulemma päättänyt, ettei ura pääty tällä tavalla. Canesin luottovahti Frederik Andersen on vähitellen palaamassa pelikuntoon.