Aho teki nätin osuman, Hussolta iso määrä torjuntoja

07.12.2022 07:47

Ville Husso auttoi joukkueensa voittoon Tampasta.

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho teki tärkeän 2-2-tasoituksen ottelussa Anaheim Ducksia vastaan. Koko liigan viimeisenä oleva Ducks voitti kuitenkin ottelun jatkoajalla 4-3. Aholle maali kauden 11:s ja sen syöttivät Seth Jarvis ja Jaccob Slavin.

Ahon maalin näkee tästä.

Detroit Red Wingsin maalivahti Ville Husso torjui itsensä illan ykköstähdeksi ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Husso taiteili peräti 43 torjuntaa ja auttoi niillä joukkueensa 4-2-vierasvoitoon. Husso taituroi peräti 27 torjuntaa pelkästään kolmennessa ersässä.
Wingsin Olli Määttä nappasi ottelussa kauden kahdeksannen syöttöpisteensä. Hän auttoi Jonatan Berggreniä 2-0-maalissa toisen erän alkupuolella.

Columbus Blue Jackets puolestaan hävisi tiistaina Pittsburgh Penguinsille 4-1.
Johnny Gaudreau teki kauden yhdeksännen maalinsa Patrik Laineen syötöstä ottelun ensimmäisellä peliminuutilla. Sen jälkeen maalinteon ottelussa hoiti Pittsburgh. Kasperi Kapanen pelasi lähes 11 minuuttia ilman tehopisteitä.

Niko Mikkola keräsi kauden toisen syöttöpisteensä St.Louis Bluesin ja NY Islandersin välisissä maalijuhlissa. Mikkola syötti Ivan Barbashevin toisen erän 2-1-johtomaalin. Ottelu Nycin saaristossa päättyi Bluesin voittoon 7-4.

Dallas Stars hävisi Toronto Maple Leafsille peräti 0-4 Torontossa. Matt Murray torjui ottelussa 44 kertaa ja nollapeli oli hänelle ensimmäinen Lefsissa.

Florida Panthers sai rökitystä Winnpeg Jetsiltä lukemin 5-2. Florida koki viikonloppuna jälleen ison menetyksen, kun Patrick Hörnqvist loukkaantui. Hänen tilalleen AHL:stä nostettiin 33-vuotias Zac Dalpe, joka teki ottelussa Floridan toisen maalin kolmannessa erässä.