TILANNEHUONE

Allardycen Leeds yhdeksän pisteen perässä

11.05.2023 20:56

Allardycen Leeds yhdeksän pisteen perässä

Sam Allardycen tehtävä on pitää Leeds Valioliigassa.©AOP

Leeds saa vieraakseen Newcastlen Valioliigan lauantain aikaisessa ottelussa. Leedsia luotsaa nyt ikoninen Sam Allardyce, 68, joka aloitti Leedsin luotsina toukokuun alussa. Managerilla on lämpimiä muistoja Elland roadilta aiemmalta uraltaan.

”Rakastin pelata täällä vieraana. Upea ilmapiiri. Sama juttu managerina. Tällä seuralla on historiaa. Mahtava seura”, manageri hehkutti ensimmäisessä lehdistötilaisuudessaan.

Leeds taistelee putoamista vastaan. Se on liigan toiseksi viimeisenä ja otteluita on enää kolme jäljellä. Vastassa ovat Newcastlen vierailun lisäksi vielä West Ham vieraissa ja sitten Tottenham kotona.

”Toivon pelaajilta henkistä kanttia, joka saa heidät pelaamaan korkeimmalla mahdollisella tasolla. Putoamisen pelon pitää nyt ajaa heitä eteenpäin. Pelon siitä, että Valioliigan status lähtee. Sellainen voi sytyttää taistelemaan tärkeästä statuksesta ja omasta paikasta Leeds Unitedissa. Kaikken kaikkiaan olen tyytyväinen pelaajien asenteeseen.”

”Voimme yhä kerätä yhdeksän pistettä. Jos saamme ne yhdeksän pistettä pysymme liigassa, mutta on kyllä massiivinen homma kerätä ne pisteet.”

Valioliiga: Leeds – Newcastle lauantaina kello 14.30.