TILANNEHUONE

Real Madrid ei pidä voittoa varmana

01.06.2024 07:44

Mestarien liiga

Real Madrid lähtee jättimäisenä ennakkosuosikkina Lontoon Wembleyllä pelattavaan Mestarien liigan finaaliin lauantaina. Real kohtaa finaalissa Borussia Dortmundin.

Realin valmentaja Carlo Ancelotti on kokenut kehäkettu tässä kilpailussa. Hän on valmentanut joukkueensa kilpailun voittoon jo neljä kertaa aiemmin urallaan.

”Mestarien liigan finaali on kaikkein tärkein ottelu, mutta myös vaikein. Siinä täytyy olla hieman onnekas, eikä varmana ei voi pitää mitään. Kun on edennyt finaaliin asti, sitä on myös hieman hermostunut”, valmentaja kuvaili ottelun lehdistötilaisuudessa.

”Tärkeintä on saada pelaajien takaraivoon, mitä heidän on ottelussa kentällä tehtävä. Jos minä pystyn tekemään sen selväksi, pelaajat ovat vähemmän hermostuneita. Keskityn paljon taktiikkaan. Tärkeää on myös pelaaminen uhrautuvasti joukkueelle.”

Real Madrid juhli jo seurahistoriansa 36. La Ligan mestaruutta. Ancelotti toivoo, että palaajat nauttivat finaalissa pelaamisesta.

”Mestarien liigan voittaminen on jotain erittäin tärkeää, mutta tämä joukkue on jo ollut erittäin menestyksekäs tällä kaudella – tämän ottelun lopputuloksesta huolimatta.”

Mestarien liigan finaali pelataan Wembleyllä lauantaina kello 22.

Treeniä Wembleyllä....