TILANNEHUONE

Anttila teki jatkosopimuksen – jatkaa uraansa

25.05.2024 05:32

Liiga

Hyökkääjä Marko Anttila, 38, jatkaa pitkää peliuraansa vielä ainakin yhdellä kaudella. Oulun Kärpät tiedotti vuoden jatkosopimuksesta perjantaina. Se on Anttilan kolmas kausi Kärpissä.

Anttila on urallaan pelannut pitkään KHL:ää Jokereissa, sekä edustanut ulkomailla myös SHL:n Örebrota. Liigasta hänet muistetaan tietysti myös Ilveksen hyökkääjänä.

Anttila on rakastettu Leijona, joka kantoi joukkuetta useasti. Hän on kaksinkertainen maailmanmestari, sekä myös olympiakultamitalisti.

Kärpät näkee, että hän tuo joukkueeseen runsaasti kokemusta sekä johtajuutta. Kuluneella kaudella Anttila pelasi kaikki 60 runkosarjan ottelua tehoilla 13+14=27 ja kauden aikana hän rikkoi myös 100 maalin rajapyykin Liigassa.

”Stretsi on Kärpille ISO pelaaja sekä fyysisesti että henkisesti. Viime kauden hyvä tekeminen toi hyvää tulosta myös pisteiden muodossa, joten hänen sopimustaan oli helppo jatkaa vielä vuodella. Stretsi on tärkeä pelaaja pukukopissa ja luonnollinen johtaja. Katsotaan kuinka pitkälle hän johtaa meitä tulevalla kaudella”, Kärppien urheilujohtaja Mikko Myllykoski kommentoi.

Leijona-luistimet Anttila ripusti naulaan viime keväänä…