Armia iski alivoimalla – Montrealille silti rökäletappio

05.01.2024 06:50

Montreal Canadiensin Joel Armian alivoimamaali toisen erän lopussa jäi isäntien ainoaksi ottelussa Buffalo Sabresia vastaan torstaina.

Sabresin rookie-vahti Devon Levi taiteili kotikaupungissaan 32 torjuntaa ja Sabres voitti ottelun kolmannen erän rynnistyksellään maalein 6–1 (0–0,2–1,4–0).

Habsin maalivahti Jake Allen teki 32 torjuntaa, mutta torstai-illan Buffalo oli vain liikaa. Sabresin Tage Thompson iski kaksi ja syötti yhden, Jeff Skinner teki yhden ja syötti kolme, Casey Mittelstadt ja Jack Quinn tekivät yhden ja syöttivät yhden. Lisäksi Rasmus Dahlin laittoi kiekon tyhjiin ottelun lopulla.

Armialle maali oli kauden viides. Osuma oli kuitenkin Montrealin vuoden ensimmäinen kotihallissa viimeistelty maali.

Montreal on hävinnyt viidestä viimeisestä ottelustaan neljä. Buffalolla on viidestä viimeisestä tilillään nyt kaksi voittoa ja kolme tappiota.