Armia maalinteossa – Montrealin voittoputki jatkui

15.02.2023 07:22

Joel Armia teki illan toisen maalin Chigacossa.©AOP

Montreal Canadiens jatkoi voittoputkeaan kolmeen otteluun jyräämällä Blackhawksin Chicagossa maalein 0-4 (0-1,0-0,0-3) ystävänpäivän iloksi. Maalivahti Jake Allen teki maalillaan 22 torjuntaa ja nollapeli oli hänelle kauden ensimmäinen.

Montreal meni ensimmäisessä erässä 1-0-johtoon Justin Barronin ylivoimamaalilla. Kolmannessa erässä joukkue teki kolme osumaa lisää. Joel Armia iski 2-0:aan Jonathan Drouinin ja Christian Dvorakin avustamana. Lisäksi Armia syötti Dvorakin 4-0-osuman.

Armia on tehnyt kaudella nyt 4 maalia ja 6 syöttöä.

Kolmannessa erässä Canadiens pelasi kuulemma brändikiekkoaan. Armian ketju oli erityisen näyttävä.

”Luulen, että se ketju tietää, mitkä heidän työkalunsa jäällä ovat ja he täydentävät toisiaan hyvin. He ovat myös kolme kaveria, joilla on paljon kokemusta tästä liigasta. Joskus asiat loksahtavat ja heillä kävi niin. He tuntevat toistensa vahvuudet ja yrittävät pelata niillä”, päävalmentaja Martin St. Louis analysoi ottelun jälkeen.