Armia tehokkaana – Sarokselta hyvä peli

28.02.2024 06:44

Montrealin Joel Armia keräsi tehot 1+1 ottelussa Arizona Coyotesia vastaan. Armia viimeisteli ottelun ensimmäisen osuman ensimmäisen erän alkupuoliskolla ja oli myös syöttämässä Nick Suzukin tyhjiin tekemää 4–2-maalia. Niihin numeroihin ottelu myös päättyi. Armian tehot kaudella ovat nyt 10+5. Matias Maccelli syötti Nick Bjugstadin tekemän 2–3-kavennuksen kolmannessa erässä. Syöttöpinna oli Maccellille jo kauden 29:s.

Olli Määttä keräsi syöttöpinnan Detroit Red Wingsin rusikoidessa Washington Capitalsin maalein 8–2. Määttä kakkossyötti Dylan Larkinin tekemän kahdeksannen maalin päätöserässä. Detroitin staroista Patrick Kane syötti ottelussa taas kaksi maalia ja Alex DeBrincat teki yhden. Kane on yhdeksän ottelun pisteputkessa. Määtälle syöttöpinna oli kauden 11:s. Detroit on nyt kuuden voiton putkessa.

Florida Panthers sai takaisin loukkaantuneiden osastolta Matthew Tkachukin, joka heti teki tehot 1+1. Puolustaja Brandon Montour oli kaikessa mukana. Hän teki yhden ja syötti kaksi maalia ja Panthers voitti Ukko-Pekka Luukkosen Buffalo Sabresin maalein 3–2 Sunrisessa. Luukkonen teki maalillaan 34 torjuntaa. Sergei Bobrovsky torjui 28 kiekkoa.

Juuse Saros torjui Predatorsin maalilla 24 kertaa ja Nashville voitti kotonaan Ottawa Senatorsin maalein 4–1. Saroksen nollan pilasi Drake Bathersonin ylivoimaosuma ensimmäisessä erässä. Joonas Korpisalo teki Senators-maalilla 32 torjuntaa. Nashville lentää nyt kuuden ottelun voittoliidossa.

Winnipeg Jets voitti St. Louis Bluesin maalein 4–2. Voitto oli Jetsille neljäs peräkkäinen. Silti seura on pulassa. Katsojia ei käy hallissa tarpeeksi. Nyt jo NHL-pomo Gary Bettmankin maanitteli kannattajia halliin käydessään paikkakunnalla.