Armia teki kaksi maalia – ja Lundell yhden upean

05.04.2024 06:56

Joel Armia ottaa loppukaudesta kaikki irti. Montralin hyökkääjä teki kaksi maalia kotiottelussa villikortti-joukkue Tampa Bayta vastaan, mutta vieras vei lopulta pisteet tylyin luvuin 7–4 (2–1,4–1,1–2).

Armia onnistui ottelun 1–0-avausmaalissa kahden ja puolen minuutin pelin jälkeen. Toisen kerran hän iski toisen erän viidennellä minuutilla 2–2-tasoituksen. Molempia maaleja olivat syöttämässä Alex Newhook ja Brendan Gallagher.

Armia on tehnyt yhteensä viisi maalia viidessä viimeisessä ottelussa. Hänen tehonsa ovat tällä kaudella nyt 59 pelatussa ottelussa 16+6. Hän on yltänyt 16 maalin kerran aiemmin urallaan. Kaudella 2019–20 hän viimeisteli 58 ottelussa pisteet 16+14.

Florida Panthers vieraili samaan aikaan Kanadan Ottawassa ja voitti Senatorsin puhtaasti 6–0 (2–0,3–0,1–0).

Anton Lundell teki toisen erän alussa 3–0-maalin. Se oli hänen kautensa 11:s osuma ja sitä syötti Eetu Luostarinen, joka syötti aiemmin myös Dmitry Kulikovin 2–0 osuman.

Myös Aleksander Barkov syötti ottelussa kaksi maalia. Hän auttoi ensin Sam Reinhartia tämän kauden 53. maalissa, joka siirsi ottelun 5–0:aan toisessa erässä ja päätöserässä Matthew Tkachuk iski loppunumerot 6–0 ylivoimalla yhdessä Barkovin ja Reinhartin kanssa. Kaikille suomalaisille ilta ei ollut mukava.Senatorsin maalilta Joonas Korpisalo otettiin vaihtoon neljän päästetyn maalin jälkeen.

Florida yli 100 sarjapinnan rajan ja katkaisi kahden tappioputkensa.